Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Intervisie Netwerk voor Dansdocenten

Erik van Duijvenbode

Zie www.invd.nl voor meer informatie!

Stel jouw ontwikkeling als danseducatieprofessional centraal en geef jezelf een moment van bezinning: tussen alle hectiek van de lessen vol dansplezier, waarbij je veelal op verschillende locaties en met diverse doelgroepen actief bent en vele ervaringen verzamelt in korte tijd, is het ook weleens tijd voor JOU! Precies het hoogste doel van het Intervisie Netwerk voor Dansdocenten.

Ervaar de kracht van reflectie op je beroepspraktijk ~ in gesprek en op de vloer

Contact met je collega docenten, reflecteren, kennis delen in kleine groepen onder professionele begeleiding. Verdieping opzoeken, helderheid creëren, inspiratie opdoen, samen ontdekken en leren in alle openheid. 

Erik van Duijvenbode en Esther Nederpelt begeleiden jou op inspirerende wijze op weg naar een duurzame inzet van jouw talent als dansdocent, waarbij de talige vorm intervisie wordt ingezet zowel als de praktijk op de vloer!

We hopen je bij één van onze bijeenkomsten te ontmoeten. Bekijk regelmatig onze website voor de geplande bijeenkomsten en activiteiten.

Nieuw bij Intervisie Netwerk voor Dansdocenten: OnLine meetings!

Meld je aan via INvD voor de OnLine meeting op

8 april - 10.00-11.30u